skip to Main Content

Vendégeim pozitív visszajelzései megerősítenek abban, hogy jó úton járok. 🙂

Koszonits Mónika véleménye:

Nyár közepén Marianna barátnőm szervezett nekünk csajoknak egy klassz kis színtanácsadásos programot Krisztával. Itt kiderültek a színeim, (nyár-tavasz=hideg, világos, tört színek)Borult az eddigi sok-sok meggyőződésem a feketékkel, bézzsel, naranccsal kapcsolatban…és a szekrény is , meg a hajszín is, szelektálás indult! Lassan összeérett bennem számos érzet azaz ha nem a színeimet hordom azok lehúznak, elnyomnak vagy éppen láthatatlanná, betegszínűvé tesznek! Jó pár olyan darab van nálam(póló, ing, top, kabát, zakó) amit alig használtam eddig mert ugyan megvettem, de valami nem ‘stimmelt’ vele. Most már tudom, nem jó színűek nekem! Ilyen heurékák mellett nem elhanyagolható vonzat az sem, hogy pénzt, időt, helyet spórolt nekem Kriszta. ‘Eltévedt’ színű darabjaim továbbadása máris helyet csinál, egy új felső megtalálása színügyileg leegyszerűsödik(hideg világos színekkel pl. a narancsos-barnás szekcióhoz oda se megyek)-és amit bekebelezek azt hordani is fogom! Köszi Kriszta!

Á. Kata (36) véleménye:

Megerősítettél dolgokban amiket eddig csak sejtettem, mint pl az A vonalú szoknya az ami előnyös meg hogy homokóra alakom van csak kicsit husibb. Sokat segített amiket mondtál. Tetszett minden, amit csináltál és ahogy csináltad is. Még egyszer köszönöm.

K. Zsuzsa (42) véleménye:

Részemről sok új dolgot tanultam és tudtam meg magamról. A színek nagyjából megvoltak, mi az ami jól áll, vagy mi nem. A “fej méretezéséről” még nem hallottam, így azt sem tudtam, hogy fordított háromszög alkat vagyok. Most már értem, miért nem hordom a vállban csipkézett felsőt és a buggyos ujjal rendelkező nyári ruhámat.
Soha az életben nem gondolkoztam még el azon, hogy milyen az ideális táska méret. Ezzel is tudtál újat mondani, és az általam kedvelt fekete cipőről is, ami valóban nem mindig tökéletes választás mindenhez(bár eddig meg voltam róla győződve…)
Amióta tanácsodra kicsit növesztettem a hajamon, sokkal több pozitív visszajelzést kapok!”
Köszönöm

B.Magdolna (56)
Nagyon köszönöm az ötleteidet, javaslataidat, sokat tanultam tőled. A “színeimet” azóta is magammal viszem nap mint nap, hátha “véletlenül” vennék valamit :). Ajánlom mindenkinek, aki bizonytalan a stílusában, de azoknak is, akik fő vonalakban ismerik önmagukat, de megerősítést, illetve további részleteket szeretnének megtudni.
Köszönöm Kriszta!

L. Ági (45) véleménye:

Köszönöm szépen Kriszta a tanácsokat, törődést, odafigyelést. Rengeteget tanultam, folyamatosan figyelem a színeket, az alkatokat, ruhákat, kiegészítőket, nem csak a ruhatárammal kapcsolatban, hanem a környezetemben is mindenhol 🙂

izgalmas játék, nagyon fontos részletekkel 🙂

Köszi Kriszta! 🙂

Fel a lap elejére