skip to Main Content

Mintha az én kedvemben akartak volna járni a tervezők, amikor megálmodták a 2018 ősz/téli szezon kiegészítőit. Imádom a nagy, fényes táskákat; a színes kesztyűket; a hatalmas karkötőket. De lássuk egy kicsit részletesebben mi vár ránk idén:

1.Nagy kézitáskák

Victoria Beckham azzal viccelődött, hogy őszi kollekciójába akkora kézitáskákat tervezett, amibe az összes gyermeke belefér. Ez persze nem valószínű, de az ötlettel nem volt egyedül, a Chanel vagy Alexander McQueen kollekciójában is szerepeltek a túlméretezett kézitáskák. Személy szerint én is a nagy táskákat imádom, de persze túlzásba esni nem szabad. A kulcsok megtalálása nem lesz könnyű feladat benne. 🙂

Alexander McQueen – Loewe – Victoria Beckham

2. Fényes kézitáskák

Ha a nagy kézitáskák nem nyerték el a tetszésedet, akkor jó alternatíva lehet a kis fényes kézitáska, ami szintén 2018 őszének egyik nagy slágere. A cipőkhöz hasonlóan most a táskákban is megjelennek az élénk, vakmerő színek. Ez az új irányvonal végre kicsit háttérbe szorítja a korábbi évekre jellemző fekete uralmat. Lehet, hogy sokan tudjátok, nagy táskaimádó vagyok. Már régóta a fényes, lakk felületű táskák a kedvenceim. Nem is tudom mi lesz velem ebben a szezonban. 🙂 Túl nagy lesz a kísértés..

Giorgio Armani – Gucci – Louis Vuitto

3. Levelek

Mi más lenne megfelelőbb az őszhöz, mint a falevél mintájú dizájnok! Minden területen megtaláljuk majd, legyen szó textilekről, vagy nyakláncokról és fülbevalókról. Egyszerűen nem lehet mellé lőni velük!

Chloe – Valentino – Noon by Noor

4. Csillár fülbevalók

Mindannyiunknak szüksége van egy kis csillogásra az ünnepi időszakban. A kis fekete (vagy inkább sötétkék..) kiegészítve a túlméretezett „csillárt” idéző fülbevalóval, telitalálat egy karácsonyi partira, vagy egy szilveszteri bulira. Az igazat megvallva nálam csak a „diszkrétebb” darabok jönnek szóba. 🙂

Badgley Mischka – Brandon Maxwell – Tom Ford

5. Sálak mindenhol

A selyemsálak adták az idei őszi/téli trendben a ruháknak a legnagyobb inspirációt. Nem csoda, hogy a kiegészítők terén is dominálnak. Hordhatjuk őket sálként, táskafülként, fejkendőként, és persze övként is.

Gucci – Self Portrait – Toga

6. Színes kesztyűk

Nekem a piros kesztyű a gyengém. Rendre elhagyok egy párat belőle majdnem minden évben. 🙂 Így kénytelen vagyok mindig venni egy újat. Örömmel láttam, hogy az idei trendben minden színben felbukkannak a kifutókon, még ujjatlan formában is, az egyszerűbb telefonhasználat végett. 🙂

Chanel – Dolce and Gabbana – Peter Pilotto

7. Nagy karkötők

Idén a fülbevalók mellett a karkötők is nagyon és merészek.

Alexander McQueen – Giorgio Armani – Gucci

8. Övek

Ezen az őszön nemcsak a nadrág megtartása lesz az övek feladata. Egy jól megválasztott, merészebb öv hozzájárul az extravagánsabb megjelenéshez.  

Emillio Pucci – Etro – Salvatore Ferragamo

9. Karikák

A nyár slágere a kör alakú szalmatáska volt. A trend azonban ősszel is folytatódik, csak bőrtáskák formájában. A kör alakú formák az ékszerek körében is visszatértek, különösen a karikafülbevalók.

Chanel – Chanel – Fendi

10. Láncszemek

Túlméretezett táskák, túlméretezett fülbevalók és most túlméretezett láncok.

Chanel – Dolce and Gabbana – Miu Miu

11. Virágok

Csak úgy, mint a ruhákban, a kiegészítőkben is jelentős helyet foglalnak a virágmintás darabok az őszi trendekben. Találkozhatunk virágalakú táskával, ékszerekkel is.

Chanel – Dolce and Gabbana – Valentino

12. Gyöngyök

Mi más illene jobban egy selyem sálhoz, vagy egy Chanel kosztümhöz, mint egy gyöngysor? Sokan régimódinak gondolják a gyöngyöt, azonban a 2018-as őszi/téli trend egyik nagy visszatérője lesz fülbevaló, nyaklánc, öv formájában. Elő a jól elpakolt gyöngysorokkal!

Fotók: Pinterst

Dékány Kriszta

Stylist

 

Back To Top