skip to Main Content

Színtanácsadás? Stílus? Összefügg a kettő? A színtanácsadás jelentőségét akkor érthetjük meg a legjobban ha tanulmányozzuk a stílus fogalmát. Mi a stílus? A stílus nemcsak ruha kérdése. A stílus belőled fakad, a te védjegyed, a te személyes erőd. Ezt a személyes erőt lehet növelni a megjelenés által. Így láthatóbb leszel a hétköznapokban, a munkahelyeden, a versenytársak között. Amikor olyan ruhákat hordasz, amik színtónusban, fazonban, méretben a legjobban állnak neked, akaratlanul is a személyes erődet, kisugárzásodat növeled. Stílusosabb leszel. Ennek a kialakításában tud segíteni a színtanácsadás.

A színtípus elmélet létrehozása a 60-as években Johannes Itten nevéhez fűződik. Az ő megfigyelésével kezdődött el az emberek besorolása külső tulajdonságaik (bőr-, haj-, szemszín) alapján 4 színtípusba, melyek a tavasz, nyár, ősz, tél elnevezést kapták. Majd a 80-as években az évszaktípusok közös színtulajdonságai alapján minden évszakot három további altípusra osztottak. Így alakultak ki a 12 alcsoportot tartalmazó évszakelmélet. A közös színtulajdonságok alapján beszélünk hideg-meleg; élénk-tört; valamint világos-sötét színekről.

A tanácsadás nappali fénynél történik egy tükör előtt, a hajad letakarásával, smink nélkül. Több, mint 100 színkendő használatával meghatározzuk a színtípusodat. Az arcod közelében elhelyezett kendők segítségével megnézzük, hogy mely árnyalatok előnyösek neked és melyek nem. A lényeg, hogy te is látni fogod a színek hatását az arcodra. A jól megválasztott színnel ragyog az arcod, csillog a szemed, megjelenésed magabiztossá válik.

Ezt követően megbeszéljük, hogy neked mi a legmegfelelőbb smink- és hajszín, továbbá hogy az ékszerek területén mely színek a legelőnyösebbek.

A tanácsadás végén kapsz egy színkártyát, mely segítségedre lesz a mindennapokban a vásárlások során.

  • A szolgáltatás időtartama: 1,5-2 óra.
  • A szolgáltatás díja: 25.000,-Ft.
  • A szolgáltatás párosan is elérhető.
  • A páros szolgáltatás időtartama: 2,5-3 óra.
  • A páros szolgáltatás díja: 20.000,-Ft/fő.

Ajándékozz Színtanácsadást!  Személyre szóló Exclusive Ajándékkártya rendelhető telefonon: +36 70 417-4471 vagy a Kapcsolat menüpontnál található űrlapon. Az ajándékkártyával fél éven belül kell velem felvenni a kapcsolatot, a Színtanácsadás időpontja később is lehet.

 

Back To Top