skip to Main Content

Mi a stílus? A stílus nemcsak ruha kérdése. A stílus belőled fakad, a te védjegyed, a te személyes erőd. Ezt a személyes erőt lehet növelni a megjelenés által. Így láthatóbb leszel a hétköznapokban, a munkahelyeden, a versenytársak között. Amikor olyan ruhákat hordasz, amik színtónusban, fazonban, méretben a legjobban állnak neked, akaratlanul is a személyes erődet, kisugárzásodat növeled. Stílusosabb leszel. Ennek a kialakításában tud segíteni a színezd újra workshop.
A kiscsoportos (maximum 4 fő) workshop keretében egy komplett szín- és testalkatelemzésre kerül sor. Színkendők segítségével meghatározzuk a számodra ideális színeket. Megbeszéljük milyen sminket használj, milyen az ideális hajszín számodra. Megnézzük testalkatod erősségeit, felépítését, valamint megbeszéljük mely testrészeket érdemes kihangsúlyozni. Megmutatom milyen fazonú, szabásvonalú, anyagú ruhák a legelőnyösebbek a számodra.
A tanácsadás végén kapsz egy színkártyát, mely segítségedre lesz a mindennapokban a vásárlások során. Sok ember általában nem konfekció méret, s így gyakran kell a megvásárolt ruhán is igazítani, alakítani egy kicsit. Ezért is szoktam ajánlani a varratást. Ehhez tudok méteráru üzletet és varrónőt is ajánlani. Így biztosan a legelőnyösebb színű, fazonú, méretű ruhát tudod majd viselni.
Ezek után Niki elkészíti neked a színtípusodnak megfelelő sminket, miközben elemzitek arcformádat, bőrtípusodat. Természetesen lefotózhatod azokat az anyagokat, amiket sminkelés közben lettek használva – így könnyebbé teheted a későbbi sminkvásárlásokat.

A workshop időtartama: létszámtól függően 4–4,5 óra

A workshop ára: 34.900- Ft/fő

Időpontok:

2018. október 28. vasárnap 9:30

Helyszín: Open Showroom
Nyáry Pál utca 5.
Budapest 1056

Ha bármilyen kérdésetek van, bátran írjatok a dekanykrisztastyle@gmail.com-ra, és persze Facebookon is elértek.
Várunk sok szeretettel
Kriszta és Niki

Tájékoztatlak titeket, hogy a jelentkezés során megadott személyes adataitokhoz harmadik személy nem fog hozzáférni, és azok a workshop megtartása után késedelem nélkül törlésre kerülnek.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Mely időpont a megfelelő?

  Üzenet

  A jelölődoboz bejelölésével tudomásul vettem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót!

  Back To Top