skip to Main Content

Színtanácsadás? Stílus? Összefügg a kettő? A színtanácsadás jelentőségét akkor érthetjük meg a legjobban ha tanulmányozzuk a stílus fogalmát. Mit nevezünk stílusnak? A stílus nem csak a ruha amit viselünk, hanem a belőlünk fakadó személyes erő, a védjegyünk. Ezt a kisugárzást, ezt az erőt lehet növelni a megjelenés által. Ennek segítségével láthatóbb leszel a hétköznapokban, a munkahelyen és a versenytársak között. Amikor rátalálsz a stílusra, és a ruhákra amelyek fazonban méretben színtónusban a legjobban állnak neked, a kisugárzásodat és a személyes erődet növeled. Stílusosabb leszel. A színtanácsadás ebben tud segíteni neked.

A színtípus elmélet létrehozása a 60-as években Johannes Itten nevéhez fűződik. Az ő megfigyelésével kezdődött el az emberek besorolása külső tulajdonságaik (bőr-, haj-, szemszín) alapján 4 színtípusba, melyek a tavasz, nyár, ősz, tél elnevezést kapták. Majd a 80-as években az évszaktípusok közös színtulajdonságai alapján minden évszakot három további altípusra osztottak. Így alakultak ki a 12 alcsoportot tartalmazó évszakelmélet. A közös színtulajdonságok alapján beszélünk hideg-meleg, élénk-tört, valamint világos-sötét színekről.

A tanácsadás nappali fénynél történik egy tükör előtt, a hajad letakarásával, smink nélkül. Több, mint 100 színkendő használatával meghatározzuk a színtípusodat. Az arcod közelében elhelyezett kendők segítségével megnézzük, hogy mely árnyalatok előnyösek neked és melyek nem. A lényeg, hogy te is látni fogod a színek hatását az arcodra. A jól megválasztott színnel ragyog az arcod, csillog a szemed, megjelenésed magabiztossá válik.

Ezt követően megbeszéljük, hogy neked mi a legmegfelelőbb smink- és hajszín, továbbá hogy az ékszerek területén mely színek a legelőnyösebbek.

A tanácsadás végén kapsz egy színkártyát, mely segítségedre lesz a mindennapokban a vásárlások során.

A színtanácsadást követően megnézzük testalkatod erősségeit, felépítését, valamint megbeszéljük mely testrészeket érdemes kihangsúlyozni. Megmutatom milyen fazonú, szabásvonalú, anyagú ruhák a legelőnyösebbek a számodra. A legtöbb ember általában nem konfekció méret, s így gyakran kell a megvásárolt ruhán is igazítani, alakítani egy kicsit. Ezért is szoktam ajánlani a varratást. Ehhez tudok méteráru üzletet és varrónőt is ajánlani. Így biztosan a legelőnyösebb színű, fazonú, méretű ruhát tudod majd viselni. Kapszulagardrób (alapruhatár) kialakításában is tudok segíteni hasznos ötletekkel, tippekkel.

  • A szolgáltatás időtartama: 2,5-3 óra.
  • A szolgáltatás díja: 35.000,-Ft.
  • A szolgáltatás párosan is elérhető.
  • A páros szolgáltatás időtartama: 3,5-4 óra.
  • A páros szolgáltatás díja: 30.000,-Ft/fő.

Ajándékozz Szín- és testalkatelemzést!  Személyre szóló Exclusive Ajándékkártya rendelhető telefonon: +36 70 417-4471 vagy a Kapcsolat menüpontnál található űrlapon. Az ajándékkártyával fél éven belül kell velem felvenni a kapcsolatot, a Szín- és testalkatelemzés időpontja később is lehet.

 

Back To Top