skip to Main Content

Mi a stílus? A stílus nemcsak ruha kérdése. A stílus belőled fakad, a te védjegyed, a te személyes erőd. Ezt a személyes erőt lehet növelni a megjelenés által. Így láthatóbb leszel a hétköznapokban, a munkahelyeden, a versenytársak között. Amikor olyan ruhákat hordasz, amik színtónusban, fazonban, méretben a legjobban állnak neked, akaratlanul is a személyes erődet, kisugárzásodat növeled. Stílusosabb leszel. Ennek a kialakításában tud segíteni a szín- és stílustanácsadás.

A kiscsoportos (maximum 4 fő) workshop keretében egy komplett szín- és testalkatelemzésre kerül sor. Színkendők segítségével meghatározzuk a számodra ideális színeket. Megbeszéljük milyen sminket használj, milyen az ideális hajszín számodra. Megnézzük testalkatod erősségeit, felépítését, valamint megbeszéljük mely testrészeket érdemes kihangsúlyozni. Megmutatom milyen fazonú, szabásvonalú, anyagú ruhák a legelőnyösebbek a számodra.
A tanácsadás végén kapsz egy színkártyát, mely segítségedre lesz a mindennapokban a vásárlások során. Sok ember által ában nem konfekció méret, s így gyakran kell a megvásárolt ruhán is igazítani, alakítani egy kicsit. Ezért is szoktam ajánlani a varratást. Ehhez tudok méteráru üzletet és varrónőt is ajánlani. Így biztosan a legelőnyösebb színű, fazonú, méretű ruhát tudod majd viselni.

A workshop időtartama: létszámtól függően 3 – 3,5 óra

A workshop ára: 19.000,- Ft/fő

Helyszín: Open Showroom Budapest 1056 Nyáry Pál utca 5.
Térkép

Időpontok:

2018. november 17. szombat 9.30 betelt

2018. november 30. péntek 9.30

2018. december 16. vasárnap 9.30

 

Ha bármilyen kérdésetek van, bátran írjatok a dekanykrisztastyle@gmail.com -ra, és persze Facebookon is elértek.

Várlak sok szeretettel!

Dékány Krisztina
Kreatív szín- és stílustanácsadó

Tájékoztatlak titeket, hogy a jelentkezés során megadott személyes adataitokhoz harmadik személy nem fog hozzáférni, és azok a workshop megtartása után késedelem nélkül törlésre kerülnek.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Mely időpont a megfelelő?

Üzenet

A jelölődoboz bejelölésével tudomásul vettem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót!

Fel a lap elejére