skip to Main Content

Szeretném nektek bemutatni Melindát. Ő a kozmetikusom, immár több mint 10 éve. Gyerekkorom óta problémás bőrrel küzdök, így elég sok kozmetikust kipróbáltam, mire megtaláltam az igazit. Az első alkalommal megfogott magas szintű szakmai tudása, kedvessége, pozitív életszemlélete. Melinda nem mellesleg, imádja a kutyákat. Jelenleg is kettő van neki, akikkel aktívan sportol. Kozmetikája kutyabarát. Nyugodtan vihetjük kis és nagy kedvenceinket is.
Döbbenetes élmény volt az első arckezelésénél, hogy nedves kendős technikájának köszönhetően, cseppet sem fájt… Apró kis trükk, de óriási a hatása. És még rengeteg hasonló praktika van a tarsolyában. Ennek köszönhetően – és ez szerintem hatalmas dolog- kamasz fiaim is ellenállás nélkül mentek hozzá arctisztításokra, s az eredménnyel is maximálisan elégedettek voltak. Melinda mindig természetes alapanyagokkal dolgozott. Már régóta a Vagheggi cég kiváló minőség termékeit használja munkája során.

A stílusos megjelenés része az ápolt arcbőr is. Ezért is kértem fel Melindát, hogy mutassa be nektek a különböző kezeléseket, azok jótékony hatásait. Ajánlani fog krémeket, pakolásokat a különböző bőrtípusoknak megfelelően. Rendszeres szereplője lesz az oldalamnak.

Ha éppen kozmetikust kerestek, vagy csak úgy, kíváncsiságból, összehasonlításképpen, esetleg gyermeketeknek lenne rá szüksége, forduljatok hozzá bizalommal, őszintén tudom ajánlani.

Elérhetősége a következő: +36 20 320 1484

Dékány Krisztina

Szín- és stílustanácsadó

 

Back To Top