skip to Main Content

Szinte minden évben szerepel a pirosnak egy árnyalata az őszi/téli trendekben. A piros egy megosztó szín. Van aki szereti, és van aki csak kiegészítőként tudja elképzelni magán. Sokáig nem szerepelt az én ruhatáramban sem. Ma már sokféle változatban megtalálható a gardróbomban, csakis hideg, élénk változatban. A két legkedvesebb darabom egy télikabát és egy táska.

Hoztam nektek néhány inspiráló képet, hogyan tudjátok viselni, kombinálni ezt a színt. Ha kedvet kaptál a piros viseléséhez, de nem tudod melyik árnyalat állna neked a legjobban, keress meg és együtt kitaláljuk! 🙂

1., Stílusosan szeretnél kinézni? Viseld feketével!

A piros, fekete összeállítás mindig eleganciát sugall. Ha már megvannak az alapdarabok a ruhatáradban, a következő lépés szerintem egy vagány piros kabát beszerzése. Persze mindenkinek a neki megfelelő árnyalatban és stílusban.

2., Vonzó szeretnél lenni? Viseld a pirosat leopárd mintával.

Az állatminta is elég megosztó, valaki szereti, valaki fel nem venné. Szerintem abban egyetérthetünk, hogy dögös. 🙂 A blúzt, ha testalkatod megengedi, betűrve is hordhatod.

3., Sportos összeállítást szeretnél? Viseld a pirosat farmerral.

A farmer piros színnel kombinálva sportos, de egyben izgalmas összeállítás. Ha a pólót lecseréled egy fehér blúzra, akár egy laza üzleti megbeszélésre is mehetsz ebben a szerelésben. A sál ad még egy kis csavart a megjelenésünknek.

Ha kedvet kaptál a piroshoz, de nem tudod melyik árnyalata a legjobb neked, keress meg!

dekanykrisztastyle@gmail.com

+36704174471

Dékány Kriszta

Stylist

Fotók: Pinterest

Back To Top