skip to Main Content

Soha nem felejtem azt az isaszegi búcsút, amikor 3 évesen hatalmas krokodilkönnyeket hullajtottam egy fehér táskáért, amit szüleim nem vettek meg nekem. A táskák iránti szenvedélyem azóta is megmaradt, bár akkoriban olyan voltam, mint Gombóc Artúr a csokikkal: mindegy milyen a mérete, színe, formája, csak táska legyen. Idővel ez a szenvedély kiterjedt a ruhák gyűjtésére is. Mivel mindig is imádtam a színeket, ha megláttam egy élénk színű ruhát, pólót, biztos, hogy a kosaramban landolt.

Több mint 20 éve van egy méteráru kereskedésünk a férjemmel, ahová Olaszországból importálunk különleges textíliákat. Így talán érthető, miért nem tudtam ellenállni a színek, minták világának. Gondolhatjátok, egy idő után micsoda káosz volt a szekrényemben, és persze soha nem volt egy rongyom se, amit felvegyek. Mindezek miatt egyre inkább éreztem a tudatosság igényét gardróbom kialakításában. Ezen az úton nagyon nagy segítség volt, hogy épp a megfelelő időben eljutottam egy szín-és stílustanácsadásra. Megtaláltam színeimet, formáimat. Ruháimat szelektáltam, 20 év szőkeség után visszatértem eredeti sötétbarna hajszínemhez. Kerek lett a világ.

Színezd újra programjaimmal az évek során megszerzett tapasztalatommal, anyag-, stílus- és ruhaismeretemmel szeretném segíteni a hölgyeket, hogy szánjanak magukra időt, legyen bátorságuk megismerni önmagukat, vállalni adottságaikat. Merjenek változni és változtatni, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. A színek segítő hatalmát szeretném megmutatni mindenkinek, valamint azt, ha színesedik a ruha, az élet is elkezd színesedni, kitágulni.

Mivel mindig családban éltem és gondolkodtam, így tudom, ha a nő változni, színesedni kezd, óhatatlanul húzza magával a családtagokat is. Tudom, hogy sok férfi, családapa, elsőre ezt a tanácsadást is a női szeszélyek közé sorolja. Nekik abban szeretnék utat mutatni, hogy néhány egyszerűbb változtatással ruhatárukban hogyan tudnak jól öltözöttek vagy éppen fiatalosabbak lenni. Ezáltal akár újra meghódíthatják feleségüket, kedvesüket, vagy épp így lesz bátorságuk megszólítani a messziről csodált nőt.

Természetesen a programokból nem maradhatnak ki a kamasz lányok sem. Színelemzést és stílustanácsadást 16 éves kor felett érdemes először csinálni, hiszen ez az első randevúk és bulik, majd a szalagavató, ballagás időszaka. Sokszor láttam gyönyörű fiatal lányokat a színtípusuktól teljesen eltérő ruhában megjelenni, a sminkről, hajszínről nem is beszélve. A ballagási tarisznyába a versek, idézetek mellett egy ilyen szín- és stílustanácsadás is hasznos és életre szóló ajándék lehet.

 

Back To Top