skip to Main Content

Sötét virágminták

Pusztán az, hogy az idő hidegebbre fordul, nem jelenti azt, hogy mellőznöd kell a virágmintákat! A tervezők a megálmodott darabjaikat télállóvá tették a virágminták sötét háttérrel történő párosításával. Ezek az ujjas, éppen hogy térdig érő egyberuhák remek választások 40 fölötti nőknek is.

Oscar de la Renta – Oscar de la Renta – Coach – Balenciaga

Hosszú vonalvezetés

Bárkinek, aki meg akarja hosszabítani és karcsúsítani az alakját, a hosszú vonalvezetésű ruhák ideálisak lehetnek! Keverve a rétegezéssel és hasonló árnyalatú csizmákkal, a tervezők modelljeiket még vékonyabbnak és karcsúbbak tudták feltüntetni, ruhahossztól és mérettől függetlenül. Alacsonyabb nőknek kiváló választás!

Roksanda – Roksanda – Lemaire – Gabriela Hearst

Nadrág fölötti szoknyák vagy dresszek

A nadrág fölötti szoknyák, amik a 90-es években hódítottak, reneszánszukat élik. Minden tervező bemutatott belőle összeállításokat az előző években, az idén ősszel hódító divat a szűkített szoknya és nadrág párosítás.

Megpróbálhatod a szoknyát egy dresszre cserélni, ezt azonban nehezebb jól összehozni, úgyhogy javaslom, hogy egyszínű anyagokból próbáld meg. Ez szintén egy remek mód arra, hogy a rétegezést bemutasd.

Stella McCartney – Stella McCartney – Max Mara – Max Mara

Dékány Krisztina

Színtanácsadó

 

 

Back To Top