skip to Main Content

Bőr

Az őszi-téli szezon leginkább domináló anyaga a bőr, a 80-as évekbeli darabok visszatérésének köszönhetően, ami ölthet szoknya, nadrág vagy kabát formát is. Nem kell mindenképp fekete színűnek lennie, a világosbarna és az olajzöld is jelen volt a tervezők által felvezetett darabokon.

Az egyik ilyen klasszikus, ám legnehezebb módja a bőr viselésének a ruha, amit hordhatsz akár egy blúzzal is, ha ujjatlant választasz. 40 fölött egy másik jó párosítás egy fehér selyem blúz/ing egy bőr ceruzaszoknyával.

Tod’s – Hermes – Huishan Zhang – Isabel Marant

Hetvenes évekbeli hasított bőr

A 70-es évekbeli hasított bőr vagy velúrkabátok remek választások lehetnek! Ezek az újra gondolt kabátok egyrészt megőrzik a klasszikus vonásokat, másrészt egy remek csavart adnak az újra gondolt formákkal.

                                       Etro – Coach – Tory Burch – Tory Burch

Finom pliszék

2018 trendjeinek nagy része nőies és szofisztikált. A midi szoknya már a nyáron is divat volt, őszre pedig tovább gondolták berakásokkal. Az ilyen szoknyákat akár magassarkúval vagy téli csizmákkal is hordhatod, valamint pulóverrel is, ha az idő hidegre fordul. Ha pedig úgy érzed, hogy a midi túl hosszú neked, nyugodtan válts egy térdig érő szoknyára, ugyanolyan jól fog állni!

                          Balenciaga – Balenciaga – J.W. Anderson – Sportmax

Selyem ruhák

Emlékszel azokra a selyem sálakra, amik annyira jól álltak Grace Kelly-n, Sophia Laurenen vagy Elizabeth Tayloron? A tervezők is felfigyeltek rá, melynek eredményei a hasonló selyemből készült ruhák lettek, amik tényleg olyanok, mintha sálakból varrták volna őket. Ha egy egészalakos ruhát túl alaktalannak találsz, hordhatod őket övvel, vagy akár sötét farmerral és egy blézerrel.

                   Marine Serre – Salvatore Ferragamo – Oscar de la Renta – Roksanda

Fotók: Vogue

Folyt.köv. 🙂

Dékány Kriszta

Szín- és stílustanácsadó

Back To Top