skip to Main Content

Egy nagyon kedves vendégem tökéletesen összefoglalta helyettem.

Marika textilipari mérnök és nem mellesleg kiváló fotóművész. Marika fantasztikus ember, megvan benne a precizitás, a lényegre törés, de a művészek nyitottsága, könnyedsége, kreativitása is. Számomra nagyon sokat jelent, ahogy a munkámról vélekedett. Ezt szeretném megosztani veletek.

“Azt gondoltam (szakmai képzettségem okán), hogy sok újdonsággal egy színtanácsadás nem lephet meg. De nem így történt! Kriszta gondosan letakart mindent, még a hajam is (mintha kozmetikusnál lennék), és jöttek a varázskendők. Számtalan színnel keretezte az arcom. Volt ami jól állt, volt ami banyásított.
Érdekes volt látni a színek hatását. A sok-sok kendő segítségével együtt láttuk, melyek azok a színek, amik jól állnak és melyek amiket jobb, ha kerülök. Ez lehet az oka annak, ha az ember jól érzi magát egy ruhában és ha egy másikban feszeng. És akkor a formákról még nem is beszéltünk. Mindez a divattól teljesen független. Ha rátalálsz a saját színeidre, a neked legelőnyösebb vonalvezetést választod, csak pár aktuálisan divatos darabra van szükséged. Nem lesz tele a ruhatárad unalmas, kényelmetlen, nemszeretem darabokkal, a megjelenésed mégis trendi lesz. És ami a legfontosabb, jól érzed magad a bőrödben. Egy állásinterjú nem csak a szakmai életrajzodról szól.
Egy ajándékot is gondosan becsomagolunk, miért ne tennénk ezt saját magunkkal? Kriszta ehhez nyújt profi segítséget.
Szerettem elbújni a szürkékben, feketében. A tükör bebizonyította, hogy ez nem jó döntés. Színes kendő mindig van kéznél, amivel megmenthető a kedvenc fekete.
Az kiderült, hogy színtípusomnak megfelelő színeket használok, de már bátrabban használom a teljes palettát.
Már nem vagyok fiatal. Sokan ebben a korban szó szerint elszürkülnek. Pedig egy jól megválasztott ruha feldob. Jó érzés, ha fiatalabbnak néznek a korodnál és nem a vakolat miatt – a ráncokat úgy sem lehet eltüntetni-, hanem azért, mert a legjobbat hozod ki magadból. Ehhez nem kell sok, csak egy kis odafigyelés, nyitottság.
Nem mindenkinek van érzéke a színekhez, formákhoz. Ez is egy szakma. Vegyük igénybe bátran ezt a szolgáltatást. Megéri! A jó megjelenés magabiztossá tesz. Érdemes élni vele.

Papp Mari “

Back To Top