skip to Main Content

A szezon trendjének egy fontos és jól hordható eleme a kockás minta. A kockás egy időtlen minta, ami egyaránt lehet az elegáns, illetve a casual megjelenés alapdarabja is. Sokan csak kabátot tudnak elképzelni egy kockás anyagból, azonban például nadrágban is nagyon ütős darabja lehet a megjelenésünknek. Ha alkatod lehetővé teszi, szerintem érdemes befektetni egy jó minőségű kockás nadrágba. (Körtéknek nem ajánlott)

Mutatok néhány ötletet, hogyan viseljétek.

Csodás kombináció egy olyan pulcsival, aminek a színe megtalálható a nadrágban. (Ez az outfit az őszöké :))

Ha laza, sportos megjelenést szeretnék, akkor válasszunk kontrasztos színt és textúrát. (Ez az outfit is az őszöké a pulcsi színe miatt. Válassz másik színt és már te is felveheted, ha tél, nyár, tavasz színtipus vagy.)

Feliratos pólóval is laza, könnyed lesz a megjelenésünk. Ügyeljünk arra, hogy a felirat ne legyen túl bonyolult grafikájú. (A fekete miatt ez az összeállítás a teleké :))

A fekete-fehér kombinációt megtörhetjük egy vagány kockás nadrággal, a fentiek szerint. Mindjárt lesz egy kis csavar a megjelenésünkben.

Legyen a megjelenésünk kontrasztos a kockás nadrág segítségével, például egy fehér cipővel. De lehet akár egy fehér zakó, vagy blúz is. (Teleknek ajánlott)

Ezüst, vagy arany sportcipővel kombinálva laza, fiatalos összeállítást kreálhatunk. A bőrdzsekiről se feledkezzünk meg. 🙂

Ha kockás inghez egy ezüst szoknyát veszünk fel, alkalmivá válik a megjelenésünk.

Ha karácsonyi szettben gondolkodtok, akkor is kitűnő választás lehet egy kockás nadrág. (Színtipusnak megfelelő fehér blúzzal)

Zakóként hordva a laza, sportos megjelenés garantált.

Ha esetleg még nem vagy elég bátor, vagy alkatod nem teszi lehetővé, hogy nadrágként, zakóként viseld a kockás mintát, akkor kiegészítőként bátran próbálkozz vele.

Az alábbi összeállítást színtipustól függetlenül bárki viselhet, mivel a pulcsi sötétkék. 🙂

 

 

Back To Top