skip to Main Content

Gardróbrendezés? Ez meg mi a szösz? Ha téged is foglalkoztatnak az alábbi kérdések, jelentkezz be egy gardróbrendezésre és válaszokat kapsz rá.

Kinyitod a szekrényed és tanácstalan vagy, hogy mit vegyél fel? Mindig ugyanahhoz a pár ruhadarabhoz ragaszkodsz? Számtalan holmi lóg a szekrényedben még az eredeti címkével, viseletlenül? Biztos, hogy gardróbrendezésre van szükséged! A szolgáltatás a színtípus meghatározásra épül. Együtt átnézzük a teljes gardróbodat, miközben megmutatom, hogy testalkatodnak milyen fazonú, stílusú ruhák felelnek meg a legjobban. Nagyon fontos, hogy nem kerül az összes ruhád kidobásra.

Úgy kezdjük, hogy mindent felpróbálsz, és majd együtt eldöntjük, hogy mi az amitől biztosan meg kell válnod, mi alakítható át és mi az ami biztosan megfelel neked. Rendet teszünk a szekrényeidben, szetteket alakítunk ki, illetve összeírjuk, hogy esetleg még mire lenne szükséged.

A szolgáltatás díja: 12.000,-Ft/óra

Ajándékozz Gardróbrendezést!  Személyre szóló Exclusive Ajándékkártya rendelhető telefonon: +36 70 417-4471 vagy a Kapcsolat menüpontnál található űrlapon. Az ajándékkártyával fél éven belül kell velem felvenni a kapcsolatot, a gardróbrendezés időpontja később is lehet.

 

Back To Top