skip to Main Content

Színtanácsadás? Miért kell ez nekünk? Ha az alábbi kérdések már régóta motoszkálnak a fejedben, akkor jelenetkezz be egy családi színtanácsadásra és választ kapsz rá.

Eleged van, hogy ruháitok nem férnek el a szekrényben? Kamasz gyermekeid folyton morognak, hogy nincs mit felvenniük, holott halomban áll a ruha szobájukban? A reggeli kapkodásban férjed is téged kérdez, hogy mit mivel vegyen fel? Te is szeretnél frissíteni a ruhatáradon? Netán egy jól kombinálható gardróbra vágysz?

A megoldás egy családi szín- és stílustanácsadás.

Ha már elgondolkodtál ezen, de nem tudod, hogy mivel győzd meg a férjed, itt van 3 érv:

1., A tanácsadás után rövidebb idő alatt megveszitek, amire szükség van, mivel már tudjátok milyen színek és fazonok állnak jól, így csak azokat keresitek a boltokban. Ezzel rengeteg időt tudtok spórolni.

2., Olyan, úgynevezett „kapszula” gardróbot tudtok összeállítani, ahol minden egyes darab kombinálható a másikkal. Így rendkívül változatos outfiteket lehet összerakni minden nap. Számtalan variációt állíthatsz össze, és nem lesz állandóan az az érzésed, hogy valamit venni kell. Ezzel igen jelentős összeget lehet spórolni a családi kasszában 🙂

3., Ha ezek után is néha elkap az „érzelmi alapon” vásárlás, akkor sem fogtok mellényúlni, ruhatáradba nem illő dolgot venni. A póló vagy szoknya nem lesz elajándékozva egy hét után,mert úgy érzed nem áll jól, vagy mégsem a stílusod.

Ha még ez sem volt elég meggyőző, íme a részletek arról, hogyan is zajlik egy családi tanácsadás:

1., Színmeghatározás:
A tanácsadás nappali fénynél történik egy tükör előtt, a hajak letakarásával (amennyiben festett), smink nélkül. Több, mint 100 színkendő használatával meghatározzuk a színtípusotokat. Az arc közelében elhelyezett kendők segítségével megnézzük, hogy mely árnyalatok előnyösek nektek és melyek nem. A lényeg, hogy ti is látni fogjátok a színek hatását az arcotokra. A jól megválasztott színnel ragyog az arcotok, csillog a szemetek, megjelenésetek magabiztossá válik. Hölgyek esetében megbeszéljük, hogy mi a legmegfelelőbb smink- és hajszín, továbbá hogy az ékszerek területén mely színek a legelőnyösebbek.

A tanácsadás végén kaptok egy színkártyát, mely segítségedre lesz a mindennapokban a vásárlások során.

2., Testalkatelemzés:
A színtanácsadást követően megnézzük testalkatotok erősségeit, felépítését, valamint megbeszéljük mely testrészeket érdemes kihangsúlyozni. Megmutatom milyen fazonú, szabásvonalú, anyagú ruhák a legelőnyösebbek a számotokra. A legtöbb ember általában nem konfekció méret, s így gyakran kell a megvásárolt ruhán is igazítani, alakítani egy kicsit. Ilyenkor szoktam ajánlani a varratást. Ehhez tudok méteráru üzletet és varrónőt is ajánlani. Így biztosan a legelőnyösebb színű, fazonú, méretű ruhát tudjátok majd viselni. Kapszulagardrób (alapruhatár) kialakításában is tudok segíteni hasznos ötletekkel, tippekkel.

A szolgáltatás időtartama: 3-4 óra.

A szolgáltatás díja: 45.000,-Ft./család (max 4 fő esetén)

Ajándékozz Családi színtanácsadást!  Személyre szóló Exclusive Ajándékkártya rendelhető telefonon: +36 70 417-4471 vagy a Kapcsolat menüpontnál található űrlapon. Az ajándékkártyával fél éven belül kell velem felvenni a kapcsolatot, a Családi színtanácsadás időpontja később is lehet.

 

Back To Top