skip to Main Content

Hús-vér nők vagyunk, s az alakunk hagy némi kívánnivalót (szerintünk :)). Ha nagy a mellünk azt nem szeretjük, ha kicsi, akkor azzal vagyunk elégedetlenek. Ha magasak vagyunk, alacsonyabbak szeretnénk lenni, ha alacsonyak vagyunk, magasabbak…és így tovább. Nézzünk magunkba, sokszor nem szeretjük magunkat, a kinézetünket. Van, aki tesz ez ellen, mert változni szeretne. Személyi edzőhöz jár, fut, követi a trendeket… De van számos olyan eset, amire nem megoldás egyik sem.

Mért is szeretnénk tökéletes alakot, hiszen ezt szinte lehetetlen elérni. Ezer apró trükk van, amivel elérhetjük a kifogástalan megjelenést a tökéletes alak nélkül.

A stílust nem lehet megtanulni, arra születni kell. Istenem, hányszor hallottam ezt, és el is hittem.  Lehet, hogy mellbevágó lesz, amit most írok: a stílus tanulható, elsajátítható. Vannak olyan szerencsések, akik vele-, beleszületnek. Ha te nem ezek közé tartozol, akkor se keseredj el, mert mint írtam, könnyedén tanulható.

Mert mi is a stílus? Önbizalom, harmónia a belső és külső között. Minél többet tudunk meg a testünkről, annál könnyebb lesz megtanulni a tökéletes megjelenés trükkjeit.

Mi a titok? Hangsúlyozzuk a legszebb részeket és eltereljük a figyelmet a kevésbé szépekről. Mindössze ennyi.

Valószínűleg tudod, hogy milyen alkatú vagy, de jó pár kérdésre még biztos keresed a válaszokat:

Mi az ideális szoknyahosszad?

Kis-, vagy nagymintás ruha állna jobban?

Rövid vagy hosszú állású zakót válassz?

Előnyösek a feliratos pólók?

Ceruza, vagy A vonalú szoknya?

Farmert zsebbel vagy zseb nélkül?

Csónak nyak, V kivágás, garbó?

Amikor már ismered a tested, tudod mit szeretnél kiemelni, eltakarni, s megismerted ennek a trükkjeit, akkor indul csak az igazi móka: kialakítod a ruhatáradat. Lehet, hogy teljesen lecseréled, de az is lehet, hogy csak apró változtatások kellenek.

Egy dolog vitathatatlan: a tudás birtokában időt, energiát és pénzt fogsz spórolni a jövőben.

Már majdnem bejelentkeznél hozzám, de ekkor megszólal egy belső hang:

Nincs nekem erre pénzem, nem engedhetem meg magamnak,..és még több tucat kifogás eszedbe juthat. Erre is van egy javaslatom: nézz bele a szekrényedbe és számold össze hány olyan ruhadarabot találsz, ami egyszer sem volt rajtad, vagy maximum egy alkalommal. Ha összeadod ezek árát, valószínűleg két tanácsadás ára is kijönne belőle. 🙂

A jó hír, hogy nem egyedül kell elindulnod az úton. Ha elfogadsz segítőnek, együtt vágunk bele.

Back To Top