skip to Main Content

Könnyed virágillatok

A nehezebb virágos jegyek keveréke fejfájást okozhat a nyár folyamán, különösen a még melegebb országokba történő utazás esetén. A kulcs a telített virágos illatok elkerülése, és helyette a könnyebb illatok választása, mint a jázmin, frézia, magnólia és a babarózsa.

4. Alien Flora Futura

Az Alien azon illatok egyike, amelyet szeretni és gyűlölni is lehet egyaránt. Rendhagyó illatával és nem elszállt árával mindenképpen kitűnik a tömegből, azonban tény, hogy egyes nőkön fantasztikus illata van, míg másokhoz egyáltalán nem illik.
A Flora Future változat könnyedebb és lazább. A jázmin egy krémesebb, puhább érzetet ad neki az alapvető édesség és virágos jegyek mellett.

5. Derek Lam Hi-FI Eau De Perfum

A Hi-Fi egy szemtelenül virágos illat nappalra melyben a babarózsa és a nárcisz dominál, de mégsem émelyítő. Esti illatnak kitűnő választás lehet a Looking Glass vagy az Afloat változata.

6. Gucci Bloom Acqua di Fiori

Szintén egy összetéveszthetetlen virágos illat jázminnal és tubarózsával, ami mégsem túl tolakodó, hanem könnyed és nyárias. Ha a Gucci Bloom egy virágzó kert volna a nyári melegben, az Acqua di Fiori ugyanez a kert, csak a reggeli harmat felszáradása előtt.

Folyt.köv.

Dékány Krisztina

Stylist

Back To Top