skip to Main Content

Tudtad, hogy a navy univerzális szín?
A navy minden színtipusnak jól áll, ellentétben a feketével. A kis fekete ruha helyett inkább kis navy ruhát hordjunk.
Az év bármelyik szakaszában stílusos viselet. Mindig kapható a boltokban, akár nyáron szeretnél venni egy pólót, vagy a karácsonyi partira egy ruhát.
Alkalmi és casual összeállításban is megállja a helyét. Kitűnő választás örömanya ruhának, de egy laza navy pulcsiban is lehet stílusos a megjelenésed.

Évszaktípusonként azért van egy kis árnyalatnyi különbség:

Milyen színnel kombinálhatod? Gyakorlatilag bármivel.

Navy és a fekete

Felejtsétek el azt, hogy feketével hordani tilos! Nagyon elegáns megjelenést tud adni. Arra azért vigyázni kell, hogy ha nem vagy tél típus, akkor arc közelben a navy legyen. Ha el szeretnénk kerülni, hogy a két szín egymásba olvadjon, használjunk különböző textúrákat, illetve a kiegészítőnk is legyen fekete.

 

Navy és a fehér

Élénk, friss és elképesztően stílusos kombináció!. Sok vendég hordta ezt az összeállítást Meghan és Harry esküvőjén. Kiegészítőként még hozzátehetünk más neutrális színeket. Arc közelben mindig az évszaktípusodnak megfelelő fehéret hordjad.

 

Navy és beige árnyalatok

Ez az összeállítás is klasszikus, elegáns megjelenést sugall. Vigyázzunk, általában a beige meleg szín, így arcközelben csak is meleg színtípusoknak ajánlott. Alkalmi és casual szettek összeállítására egyaránt csodás színkombináció.

 

Navy és bármi 

Például naranccsal kombinálva elképesztően jó szetteket lehet összeállítani. Tudjátok, a narancs meleg szín, így azt arcközelben csakis meleg színtipusok viseljék.  🙂 Meghökkentő párosítás, de egyben klasszikus is.

 

Navy és világoskék

A férfi divat klasszikus kombinációja, de miért ne alkalmazhatnánk mi is ezt az időtálló összeállítást.

 

Back To Top