skip to Main Content

Gardróbrendezéseim alkalmával azt tapasztaltam, hogy a legtöbb nő ruhásszekrényének csak kb. húsz százalékát viseli rendszeresen.

Ez azt jelenti, hogy öt ruhadarab közül négyet csak nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem hord.

Ez borzasztó.

Egy felesleges ruhákkal zsúfolásig teli szekrényből igen nehéz csinos szetteket összeállítani.

De miért is van gyakran túltömve a ruhásszekrény? A fő okok a következők:

1. Tele van „kihízott”, „kifogyott”, „összement” darabokkal. Nem érdekes mennyiért vetted, hányszor fogadkoztál, hogy isten bizony lefogysz…  Többé már nem a ruhatárad részei.

2. Jó néhány olyan ruhadarab is megtalálható még mindig, ami már nem divatos, vagy nem felel meg az életmódodnak. Ha egy vezető beosztású üzletasszony voltál, de eleged lett ebből az életformából és más vizekre eveztél, többé már nincs szükséged az üzleti öltözékedre. Tarts meg egyet és a többit engedd el.

3. Jó néhány vadonatúj, soha fel nem vett darabbal van tele a szekrényed. Még az árcédula is rajtuk van. Ez a szeszélyes, impulzív vásárlásaidnak köszönhető. Ha ismered a színeidet és a testalkatodat, ilyen nem fordul elő többé veled.

4. Más dolgokat is tartasz a ruhásszekrényben, például vasalót. A gardrób a ruhák, cipők, kiegészítők tárolására szolgál és semmi máséra.

Hajrá, láss neki Te is a nagy rendrakásnak!

Mégsem boldogulsz, mert pl. nem ismered a színeidet, testalkatodat? Jelentkezz be és együtt megoldjuk! Ha egy teljes szín és testalkat elemzésre jössz el hozzám, ajándékba adom a kapszula gardrób kialakításának elveit.

Back To Top